Twee-onder-een-kap woning
Twee-onder-een-kap woning – Foto
Twee-onder-een-kap woning
Twee-onder-een-kap woning – Foto

Twee-onder-een-kap woning

158 m2 t/m 164 m2 wonen

292 m2 t/m 377 m2 perceel

€ 795.000,- tot € 880.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Ruim en riant wonen pal aan het groene landschap. Met lekker weer leg je een picknickkleedje in je heerlijke tuin. Kinderen spelen verstoppertje. Klinkt dit als muziek in de oren? In De Dorpsrand in Park Rapijnen komen 12 2 onder 1 kapwoningen van circa 158 tot 164 m2 beschikbaar met 3 slaapkamers, een volledig indeelbare 2e verdieping met mogelijkheden tot meer kamers en een riante tuin op het zuidoosten. Hier in Park Rapijnen groeien kinderen zorgeloos met elkaar op en geniet jij van de ruimte en natuur om je heen! Is dit jouw woondroom?

Landelijke architectuur; veel ruimte en raampartijen
Deze sfeervolle tweekappers zijn landelijk en toch modern door de afwisseling van lichtgekleurde baksteen en de houten gevelbekleding. Wat een plaatje! Benieuwd naar de binnenkant? Wanneer je via de voordeur in de hal stapt vind je een vrijstaand toilet, de meterkast en trap naar de 1e verdieping. De leefruimte is lekker ruim met de keuken aan de voor- of achterzijde. Er zijn volop mogelijkheden om de woning uit te breiden en de woning naar jouw woonwensen in te delen. Een groen uitzicht heb je gegarandeerd! Er is ruimte genoeg voor een gezellige zithoek. Hier droom jij weg met de openslaande deur naar de tuin lekker open. Tuinspullen en fietsen kun je kwijt in de aangebouwde berging. Ideaal, want een fietstochtje maak je dagelijks in deze groene omgeving!

Woning met mogelijkheden, energieneutraal en dicht bij Linschoten
Boven is er genoeg plek voor iedereen. Op de 1e verdieping vind je 3 (slaap)kamers en een badkamer met toilet, douche en wastafel. De open zolderruimte heeft aansluitpunten voor de wasmachine en droger. Verder zijn er genoeg mogelijkheden om deze ruimte naar eigen wensen in te delen. De keuze is aan jullie! De woning is energieneutraal, gasloos en goed geïsoleerd. Ook is de woning voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Hier woon je in alle rust en toch op fietsafstand van leuke terrasjes in Linschoten. Sporten doe je bij een van de (bestaande) sportverenigingen binnen Park Rapijnen. Een woning voor de toekomst!

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

12

Inhoud

474 m3 - 492 m3

Woonoppervlakte

158 m2 - 164 m2

Perceeloppervlakte

292 m2 - 377 m2

Koop aanneemsom

€ 795.000 - € 880.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.