Vrijstaande woning
Vrijstaande woning – Foto
Vrijstaande woning
Vrijstaande woning – Foto

Vrijstaande woning

182 m2 t/m 182 m2 wonen

464 m2 t/m 481 m2 perceel

€ 950.000,- tot € 1.100.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Vrijstaand wonen aan De Dorpsrand in Park Rapijnen betekent elke dag wakker worden in een ruim opgezette wijk. Hier heb je alle privacy met volop groen in de omgeving. Iets voor jou? Er komen 6 riante vrijstaande woningen van circa 182 m2 beschikbaar met 3 slaapkamers, een volledig indeelbare 2e verdieping met mogelijkheden tot meer kamers en een heerlijke tuin op het zuidoosten. Hier geniet je van het goede leven! In het knusse Linschoten vind je alle voorzieningen die je nodig hebt en daarna parkeer je lekker op je eigen oprit. Is dit jouw woondroom?

Alle ruimte; grote tuin en vrij zicht op landschap
Wat een prachtige vrijstaande woningen, landelijk en toch modern! De lichtgekleurde baksteen en – bij een aantal woningen – de houten gevelbekleding passen perfect in deze groene omgeving. Benieuwd naar de binnenkant? Wanneer je via de voordeur in de hal stapt vind je een vrijstaand toilet, de meterkast en trap naar de 1e verdieping. De leefruimte is lekker ruim met de keuken aan de achterzijde en openslaande deur naar de tuin. Wat een uitzicht! Er zijn volop mogelijkheden om de woning uit te breiden en de woning naar jouw woonwensen in te delen. Aan de voorzijde lees jij een goed boek in je heerlijke zithoek. Tuinspullen en fietsen kun je kwijt in de aangebouwde berging. Ideaal, want een fietstochtje maak je dagelijks in deze groene omgeving!

Woning met mogelijkheden; dicht bij Linschoten
Boven is er genoeg plek voor iedereen. Op de 1e verdieping vind je 3 (slaap)kamers en een badkamer met toilet, douche en wastafel. De open zolderruimte heeft aansluitpunten voor de wasmachine en droger. Verder zijn er genoeg mogelijkheden om deze ruimte naar eigen wensen in te delen. De keuze is aan jullie! De woning is energieneutraal, gasloos en goed geïsoleerd. Ook is de woning voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Hier woon je in alle rust en toch op fietsafstand van leuke terrasjes in Linschoten. Sporten doe je bij een van de (bestaande) sportverenigingen binnen Park Rapijnen. Een woning voor de toekomst!

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

6

Inhoud

546 m3 - 546 m3

Woonoppervlakte

182 m2 - 182 m2

Perceeloppervlakte

464 m2 - 481 m2

Koop aanneemsom

€ 950.000 - € 1.100.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.