Erfwoning
Erfwoning – Foto
Erfwoning
Erfwoning – Foto

Erfwoning

82 m2 t/m 87 m2 wonen

94 m2 t/m 104 m2 perceel

€ 366.237,- tot € 465.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

De naam zegt het al: hier woon je letterlijk op een erf in alle rust. Een groen erf! In je erfwoning geniet je van je privacy en de gezelligheid vind je op het erf. In Linschoten vind je alle voorzieningen die je nodig hebt in het knusse centrum. Ideaal! Iets voor jou? Dan zie jij jezelf misschien wel wonen in een van deze 10 erfwoningen van circa 82 tot 87 m2 met 2 slaapkamers en een heerlijke tuin op het zuidoosten of noordwesten. Een woning voor de toekomst door een volledig woonprogramma op de begane grond! De omgeving is prachtig om te verkennen en daarna parkeer je je auto in het parkeerhof bij de woning om de hoek. En met de fiets zie je nog veel meer! Is dit jouw woondroom?

Charmante woningen met houten gevelbekleding
De charmante en landelijke erfwoningen passen perfect in de groene omgeving. Vooral door de houten gevelbekleding. Wanneer je bij de woning aankomt word je verwelkomt door fruitboompjes en een pergola boven het privé terras bij de voordeur, begroeid met klimplanten. Wat sfeervol! Binnen is er genoeg ruimte voor iedereen! De leefruimte is heerlijk open met uitzicht op de groene omgeving. Verder heb je 2 slaapkamers en een nieuwe badkamer (inclusief). Hier ga je lekker buiten zitten aan de gemeenschappelijke binnenstraat of in je eigen achtertuin met een goed boek en geniet je van de omgeving!

Woning voor de toekomst: energieneutraal en gasloos
Worden het slaapkamers of heb je altijd al een thuiswerkplek gewild? De keuze is aan jullie! In deze woning hoef je in ieder geval niet meer weg. De woning is namelijk toekomstbestendig: energiezuinig, gasloos en goed geïsoleerd. Ook is de woning voorzien van zonnepanelen en een bodemwarmtepomp. Hier woon je in alle rust en toch op fietsafstand van Linschoten voor een boodschap. Sporten doe je bij een van de (bestaande) sportverenigingen binnen Park Rapijnen. Of ga lekker wandelen of fietsen langs Landgoed Linschoten en door het Linschoterbos. Wat een luxe!

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

10

Inhoud

246 m3 - 261 m3

Woonoppervlakte

82 m2 - 87 m2

Perceeloppervlakte

94 m2 - 104 m2

Koop aanneemsom

€ 366.237 - € 465.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.