Appartement
Appartement – Foto
Appartement
Appartement – Foto

Appartement

40 m2 t/m 61 m2 wonen

perceel

€ 257.551,- tot € 373.705,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

’s Ochtends wakker worden van fluitende vogeltjes die op de rand van je balkon zitten. Je doet de balkondeur open en wat je ziet zijn groene open velden. Wat een gevoel van vrijheid! Is dit jouw woondroom? Dan is een van deze 21 twee- en driekamerappartementen in Park Rapijnen misschien iets voor jou! Met circa 40 tot 61 m2 aan woonoppervlakte, 1 of 2 slaapkamers en een balkon op het zuidoosten of noordwesten zit jij goed! Hier geniet je van de ondergaande of opkomende zon en de natuur om je heen. Iets voor jou?

Heerlijk balkon of terras met vrij zicht
De opvallende blokvormige, landelijke architectuur valt direct op in de groene omgeving. Even binnenkijken? Zodra je via de voordeur binnenstapt, kom je meteen in de entree. De indeling is bij de 2-, en 3-kamerappartementen net even anders, maar alle appartementen hebben een (vrijstaand) toilet, technische ruimte met plek voor de wasmachine en droger, een badkamer met douche, wastafel en (bij een aantal) toilet, 1 of 2 slaapkamers, een woonkamer en een eigen buitenruimte. Het woongedeelte is een open ruimte met plek voor een leefkeuken met een gezellige eettafel en een zithoek. Op je privé balkon geniet jij lekker van een drankje en een goed boek. Wat een leven!

Wooncomfort: gloednieuwe badkamer, energiezuinig
De slaapkamers zijn lekker licht door de raampartijen en de badkamer is standaard voorzien van tegelwerk en sanitair. Uiteraard heeft het gebouw een lift als je liever geen trappenloopt. Nog meer bergruimte vind je bij de 3-kamerappartementen in de privé berging op de begane grond van het gebouw. In de winter heb jij lekkere warme voeten, want het gehele appartement heeft vloerverwarming. Dat is nog eens behaaglijk! Het appartement is energiezuinig, optimaal geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp. Goed voor het klimaat en jouw portemonnee! Even de deur uit voor een boodschap? Dat doe je in Linschoten. Ook zijn alle sportverenigingen dichtbij. Dat is nou eens handig!

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Appartement

Aantal bouwnummers

21

Inhoud

120 m3 - 183 m3

Woonoppervlakte

40 m2 - 61 m2

Koop aanneemsom

€ 257.551 - € 373.705,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.