Linschoten – Park Rapijnen
Linschoten – Park Rapijnen – Foto
Linschoten – Park Rapijnen – Foto 2
Linschoten – Park Rapijnen – Foto 4
Linschoten – Park Rapijnen – Foto 3
Linschoten – Park Rapijnen
Linschoten – Park Rapijnen – Foto
Linschoten – Park Rapijnen – Foto 2
Linschoten – Park Rapijnen – Foto 4
Linschoten – Park Rapijnen – Foto 3

Linschoten – Park Rapijnen

40 m2 - 182 m2 wonen

94 m2 - 481 m2 perceel

€ 257.551,- tot € 1.100.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP!

Park Rapijnen is momenteel in voorbereiding. In de huidige planning start de verkoop van de woningen en kavels richting het einde van 2024. Nog even geduld dus, maar tot die tijd houden we je graag op de hoogte over de ontwikkelingen. Wil jij niets missen, schrijf je dan via de projectwebsite (nieuwbouw-parkrapijnen.nl) snel in voor de digitale nieuwsbrief.


Aan de rand van het knusse en schilderachtige dorp Linschoten, in de provincie Utrecht, ligt Park Rapijnen. Dit nieuwbouwplan van BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en NU Projectontwikkeling zal bestaan uit 96 woningen en twee kavels voor jong en oud. Aan de ene kant geniet je van het gevoel van rust, vrijheid en de dorpse gezelligheid. Aan de andere kant ben je zo in Woerden, Montfoort en Utrecht. Door de ideale ligging van Park Rapijnen beleef je het beste van twee werelden!

SPORTIEVE BUURT VOOR JONG EN OUD
Met het aanbod van starters- en erfwoningen, levensloopbestendige parkwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, studio’s en compacte appartementen en kavels aan de Nieuwe Zandweg is Park Rapijnen een buurt voor jong en oud. De 96 woningen, waarvan 61 koopwoningen en twee kavels, zijn verdeeld over het plan. In Park Rapijnen is de sfeer gemoedelijk, open en toegankelijk en daardoor voelt iedereen zich welkom. Kinderen groeien hier gezellig en in alle veiligheid met elkaar op. Bewoners kunnen direct het veld op bij een van de (bestaande) sportverenigingen binnen Park Rapijnen. Honkbal, voetbal, tennis en polsstokhoogspringen bevinden zich allemaal om de hoek. Ideaal om elkaar snel te leren kennen en vrienden voor het leven te maken.

VOORZIENINGEN OM DE HOEK
Wonen in Park Rapijnen betekent wonen in een groene omgeving met prachtige uitzichten! Klinkt dat niet heerlijk? Wandel of fiets lekker langs Landgoed Linschoten of door het Linschoterbos. Voor belangrijke voorzieningen hoef je niet ver te gaan. Linschoten heeft een knus, dorps centrum met een supermarkt en eetgelegenheden, waaronder zelfs een sterrenrestaurant! Even verderop verrast het centrum van Woerden met speciaalzaken, bekende winkelketens en boetiekjes. Of fiets naar het historische centrum van Montfoort. Een dagje stads vermaak? Binnen een mum van tijd ben je in de Utrechtse binnenstad. Kortom, in Park Rapijnen is alles is dichtbij! Zie jij jezelf hier al wonen?

TOEKOMSTBESTENDIG EN GROEN
De parkachtige omgeving en het vele groen zorgen voor een aangenaam woonklimaat. Bij een nieuwe woonomgeving horen uiteraard ook duurzame nieuwbouwwoningen. De woningen bieden alle comfort die je mag verwachten van een nieuwbouwwoning! Ze zijn ruim opgezet, goed geïsoleerd en gasloos. Hierdoor zijn alle woningen toekomstbestending en energieneutraal door het gebruik van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Fijn voor het klimaat én de portemonnee!

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Ben jij klaar voor de volgende stap? Park Rapijnen is momenteel in voorbereiding. In de huidige planning start de verkoop van de woningen en kavels richting het einde van 2024. Nog even geduld dus, maar tot die tijd houden we je graag op de hoogte over de ontwikkelingen. Wil jij niets missen, schrijf je dan via de projectwebsite (nieuwbouw-parkrapijnen.nl) snel in voor de digitale nieuwsbrief.

Meer lezen Minder

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.