Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Wonen in een gezellig knus dorp met genoeg voorzieningen dichtbij? Dan is dit je kans! In een mum van tijd ben je in Houten, Vianen of Utrecht (20 minuten). Of fiets even lekker naar Het Dorpshart voor de boodschappen. Alles vind je in de buurt van Hoef en Haag! In De Buitenkans in De Erven aan de Lek vind je straks 5 karakteristieke tussenwoningen met 2 slaapkamers, een zolder en een riante tuin. Omringd door boomgaarden en groene erven en op loopafstand van recreatieplas Everstein om te suppen of zwemmen. Hier in De Buitenkans geniet je van je comfortabele nieuwbouwwoning en de rust en natuur om je heen. Wat een luxe!

Omringd door water en groen
De Buitenkans staat garant voor een lekker (buiten)leven, maar in de woningen is het ook comfortabel! Door de bijzondere architectuurstijl, de mix van baksteen, houten gevelbekleding en lamellen zien de karakteristieke woningen er landelijk en toch stoer en modern uit. Het woongedeelte is een open ruimte van circa 4,2 meter breed met een deur naar de tuin. Zie je jezelf hier al genieten van je grote tuin? De wijk is kindvriendelijk en parkeren doe je in het parkeerhofje naast de woning.

Klaar voor de toekomst
Ga je een trap omhoog dan vind je op de 1e verdieping 2 (slaap)kamers en een badkamer. De zolderruimte heeft een afgesloten technische ruimte voor de wasmachine. Verder is hier ook plek voor een thuiswerkplek, hobby- of fitnesskamer. Natuurlijk is er ook ruimte voor het verwerken van jouw specifieke woonwensen. Het grote voordeel van nieuwbouw. Aan jullie de keus! Met het energielabel A++++ is de woning energieneutraal en dus zeer goed geïsoleerd. Ook is de woning voorzien van zonnepanelen, een bodemwarmtepomp en warmteterugwinsysteem. Zo ben je op de toekomst voorbereid.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

5

Inhoud

336 m3 - 336 m3

Woonoppervlakte

89 m2 - 89 m2

Perceeloppervlakte

102 m2 - 107 m2

Koop aanneemsom

€ 427.500 - € 429.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.