Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Ruim en riant wonen omringd door boomgaarden en groene erven en ook nog eens heerlijk aan de Lek. Met lekker weer ga je pootjebaden in recreatieplas Everstein! Klinkt dit als muziek in de oren? In De Buitenkans in De Erven in het knusse dorp Hoef en Haag komen 6 2 onder 1 kapwoningen beschikbaar aan de kade met 3 slaapkamers en een riante tuin. Hier in De Buitenkans groeien kinderen zorgeloos met elkaar op en geniet jij van de ruimte en natuur om je heen! Hier wonen is echt een buitenkansje!

Genieten in tuinkamer met open deuren naar tuin
Door de bijzondere architectuurstijl, de mix van baksteen, houten gevelbekleding en lamellen zien de karakteristieke woningen er landelijk en toch stoer en modern uit. Het elegante mansardedak geeft een extra landelijke sfeer. Het woongedeelte is een open ruimte met veel raampartijen en openslaande deuren naar de tuin. Twee woningen hebben zelfs een aangebouwde tuinkamer. Daarnaast krijgen alle woningen een aangebouwde berging met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Nog meer ruimte boven
Boven is er genoeg plek voor iedereen. Op de 1e verdieping vind je 3 (slaap)kamers en een badkamer. De ruime zolder heeft een afgesloten technische ruimte voor de wasmachine en droger. Verder is er genoeg plek voor een thuiswerkplek, hobby- of fitnesskamer. Natuurlijk is er ook ruimte voor het verwerken van jouw specifieke woonwensen. Het grote voordeel van nieuwbouw. Aan jullie de keus! Met het energielabel A++++ is de woning energieneutraal en dus zeer goed geïsoleerd. Ook is de woning voorzien van zonnepanelen, een bodemwarmtepomp en warmteterugwinsysteem. Zo ben je op de toekomst voorbereid.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Type

Woonhuis

Aantal bouwnummers

6

Inhoud

572 m3 - 653 m3

Woonoppervlakte

147 m2 - 167 m2

Perceeloppervlakte

285 m2 - 335 m2

Koop aanneemsom

€ 705.000 - € 750.000,-

Er zijn geen beschikbare nummers gevonden binnen dit type.

Heb je vragen over dit project?

Neem contact op met
Vestiging

Nieuwegein

Meer informatie over dit project of toekomstig nieuwbouw aanbod?

Onze nieuwbouw kanjers helpen je graag! Vertellen je meer over dit project én kunnen je informeren over vergelijkbare (toekomstige) projecten.